TIRANA CAPITAL TRADE
Partneri juaj besnik.


Ne ndihmojmë biznesin tuaj të rritet..
Sherbim Profesional Faktoringu.


Shërbimet Tona

Sherbimet tona

warranty

FAKTORING ME GARANCI

Furnizuesi merr përsipër rreziqet e mbledhjes së kërkesave të arkëtueshme.

no-warranty

FAKTORING PA GARANCI

Faktori merr përsipër rreziqet e mbledhjes së kërkesave të arkëtueshme.

vendas

FAKTORING VENDAS

Sherbim qe i ofrohet subjekteve të regjistruara dhe që ligjërisht ekzistojnë në Shqiperi.

international

FAKTORING NDERKOMBETAR

Sherbim qe i ofrohet subjekteve të regjistruara jashte territorit te Shqiperise.

Rreth nesh

  • Kompania Tirana Capital Trade (TCT) shpk eshte themeluar ne vitin 2012 dhe prej 5 vitesh ushtron aktivitetin e saj ne fushen e kembimeve valutore 
  • Ofron sherbim cilesor dhe korrekt ne marredhenie me klientet
  • Ne vijim te zhvillimeve te tregut financiar ne vend, se fundmi  kompania ofron edhe sherbimin “Faktoring”

Telefono tani për ndihmë! +355682083838 or +355682213486

Na kontaktoni